HNL

Tramezzani: Hajduk sada mora zaštititi Biuka i Ljubičića

Screenshot: HNK Hajduk

HAJDUK nakon velike 3:2 pobjede protiv Rijeke u subotu čeka zaostala utakmica 22. kola HNL-a s Dinamom koja se igra u srijedu od 18 sati. Susret je najavio za službenu stranicu Hajduka trener Tramezzani.

"Zadovoljstvo je pobjeđivati u tim utakmicama s Rijekom. Uvijek je lijepo kad pobijediš, donosi radost i zadovoljstvo, to daje smisao onome što radimo. Prije svega sam zadovoljan zbog igrača. Sad se moramo fizički oporaviti", rekao je Tramezzani pa se dotaknuo Biuka i Ljubičića:

"Dijelim zadovoljstvo i sreću s našom akademijom i trenerima koji su pomogli da Biuk i Ljubičić dođu do ove razine. Moj izbor je bio lagan i jednostavan jer oni već dva mjeseca treniraju s nama i vrlo sam zadovoljan zbog njih obojice. Sada je za njih sve jednostavno, ali moraju ostati na zemlji jer je u prošlosti bilo puno igrača koji su došli do prve momčadi. Sada je važno da ih klub zaštiti, a isto su tako važne njihove obitelji jer bi se za njih kasnije mogle pojaviti određene poteškoće. Ja ću kao trener napraviti sve što mogu."

Najavio je i Dinamo

Osvrnuo se Tramezzani i na Dinamo kao sljedećeg protivnika s kojim se Hajduk susreće nakon što je prije samo osam dana u Maksimiru izgubio s 2:0.

"Mislim da se moramo drugačije taktički postaviti. Imamo izostanke u obrani koji iziskuju da tražimo drugačiji način igre. Vjerujem da Dinamo neće mijenjati principe igre. Mislim da ovaj derbi nikad nije obična utakmica, ali što se tiče karaktera i motivacije, tu su vrlo malo mijenja", rekao je Tramezzani pa dodao:

"U nekim utakmicama često ne treba mnogo, dovoljan je tek neki detalj i vjera u sebe. Nadam se da ćemo našim zalaganjem, voljom i karakterom pronaći te dobre stvari. To je uvijek važno kad je protivnik organizirana momčad koja dobro stoji na terenu."

 

Pročitajte više