Trener Gijona i nakon poraza hvali Halilovića: "Alenov napredak je očit, njegovo vrijeme tek dolazi"

Foto: Getty Images/Guliver Image

ALEN HALILOVIĆ odradio je još jednu odličnu utakmicu u dresu Sporting Gijona, ali nakon što je izašao iz igre, njegova momčad je u sudačkoj nadoknadi poražena od Atletico Madrida s 1:0.

Trener Sportinga Abelardo Fernández istaknuo je kako je napredak mladog hrvatskog reprezentativca očit, uključujući i igru u obrani.

"Jako sam zadovoljan Halilovićem, a vjerujem da je i on zadovoljan nama", rekao je Fernández za Hinu nakon šokantnog poraza u 93. minuti.

Halilović je u 37. minuti bio blizu pogotka, no njegov udarac obranio je slovenski čuvar Atleticove mreže Jan Oblak. Igru je napustio u 79. minuti pa je pobjednički pogodak francuskog napadača Antoinea Griezmanna vidio s klupe.

"Ponosan sam na svoje igrače, odigrali su dobru utakmicu. Halilovićev napredak je očit, dobro radi, posebno na igri u obrani. Mlad je i njegovo vrijeme tek dolazi", rekao je Abelardo.

Sporting se nalazi na 14. mjestu, a u idućem kolu igra kod kuće protiv 20- plasiranog Levantea, posljednje momčadi španjolskog prvenstva.

Pročitajte više