Trener Lokomotive: Mogu biti zadovoljan jer smo zabili pet golova

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

U POSLJEDNJEM kolu Super Sport HNL-a Hajduk je u Kranjčevićevoj protiv Lokomotive slavio 2:5. U sjajnoj utakmici tri gola za Hajduk je zabio Aleksandar Trajkovski, a po jedan su dodali Emir Sahiti i Josip Brekalo. Strijelac za Lokomotivu je bio Duje Čop, a autogol je zabio Mateo Jurić-Petrašilo. Utakmicu je komentirao Silvio Čabraja. 

"Nismo jednostavno bili na željenoj razini. Bili smo na 60%. Nismo posložili glave nakon Rudeša, ova je utakmica bila jednosmjerna, ali mogu bit zadovoljan jer smo zabili 5 golova. Šalim se, haha", rekao je Čabraja aludirajući na to da su svi golovi Hajduka pali ili nakon što se lopta odbila od igrača Lokomotive pa promjenom smjera prevarila golmana ili nakon velikih grešaka obrane pa dodao:

"Ostaje žal, bili smo u igri za Europu. Da smo pobijedili Rudeš i Hajduk, bili bismo četvrti. Tu borbu smo izgubili na Opus Areni, da smo tu izvukli bod, bila bi druga priča. Sezona je bila duga, igrači su dali sve od sebe, ne mogu im zamjeriti. Pokazali su da su kvalitetni i krećemo brzo u novu sezonu."

Pročitajte više