HAJDUK

Tudor: Hajduk će završiti na mjestu gdje ne pripada

Goran Stanzl/PIXSELL

HAJDUK ostaje peti i nakon posljednjeg kola HNL-a i utakmicu kod Intera u Zaprešiću (subota, 18:55) može igrati rasterećeno. Pritom, Inter je već neko vrijeme siguran putnik u 2. HNL, tako da za obje momčadi nema posebnih imperativa, a Hajduku je ovo službeno najgora sezona u povijesti 1. HNL.

Trener Igor Tudor najavio je sutrašnje gostovanje:

"Momčad sam vidio dobro na treninzima. Igrači su fokusirani na ono što je njihov posao. Dolazimo iz dvije dobre utakmice protiv Dinama i Rijeke. Protiv Rijeke je utakmica mogla otići na drugu stranu. Želimo prvenstvo zaključiti na dobar način, ako je moguće pobjedom."

"Ne pratim novine pa nemam informacije"

Dotaknuo se potom svoje budućnosti na klupi splitskog kluba.

"Ne pratim novine pa nemam informacije. Imam stvari koje mi kažu ljudi unutar kluba. Moj jedini fokus je na utakmicu s Interom. Ekipu sam vidio dosta dobro, ići ćemo sa standardizacijom. Nema Čoline, dobio je nezgodan udarac, ostali su svi spremni."

Ima li ova momčad kvalitete da uz Diamantakosa i još neko pojačanje ostvari dobre rezultate u idućoj sezoni?

"Ima vremena za to pitanje."

"Pratim u Italiji, kao da Juve nije dobar..."

Kakva su razmišljanja uoči posljednje utakmice?

"Trebamo je iskoristiti kao pripremu za iduću sezonu", rekao je Tudor pa dodao:

"Priča nakon korone, ne samo u HNL-u nego u svim ligama je specifična. Pratim u Italiji, kao da Juve nije dobar, osvojit će prvenstvo jer su drugi loši. Svi su isti, nisu na nivou na kojem bi trebali biti. Usudio bih se reći ako gledamo utakmice s Lokomotivom, Osijeka, pa Rijeku, tri boda su se odlučila s prekidima. Da je bilo drukčije, pričalo bi se na drugi način. Ali to je sastavni dio igre. Hajduk će završiti na mjestu gdje ne pripada."

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pročitajte više