Lazijevi veznjaci odlaze zbog Tudora? Evo koliko klub za njih traži

Foto: EPA

LAZIO će u ljetnom prijelaznom roku napraviti promjene u igračkom kadru, a talijanski mediji otkrili su i iznos kojem se nadaju za prodaju dvojice veznjaka. Navodno bi trebali otići Luis Alberto, koji je svoj odlazak i najavio, te Matteo Guendouzi, koji je navodno u svađi s Tudorom. Spominje se i da kapetan Ciro Immobile možda igra svoje posljednje utakmice za rimski klub.

Guendouzi je u Lazio stigao na posudbu iz Olympique Marseillea s opcijom otkupa ugovora. U francuskom klubu je već surađivao s Tudorom u sezoni 2022./2023. Prema ranijim napisima u talijanskim medijima, između Tudora i Guendouzija je došlo do neslaganja, zbog kojeg je Francuz poslan na trening s drugom momčadi. Nedavno je neprimjereno gestikulirao tijekom utakmice prema Tudoru.

Za Alberta 15, za Guendouzija 30 milijuna eura

Samo nekoliko dana nakon toga Luis Alberto zatražio je da ga se na kraju sezone pusti da ode iz Lazija, iako je pod ugovorom s klubom do ljeta 2027. godine. Neki smatraju da odlazi upravo zbog Tudora. Klub je spreman prodati ga za 15 milijuna eura. Za Guendouzija, čiji ugovor vrijedi godinu duže, tražit će 30 milijuna.

Tudor je krajem ožujka došao na poziciju glavnog trenera Lazija zamijenivši Maurizija Sarrija koji je podnio ostavku nakon niza lošijih rezultata i poraza od Bayerna u osmini finala Lige prvaka.

Pročitajte više