Turski mediji: Bešiktaš Vidi iz bizarnog razloga blokirao transfer karijere

Foto: EPA-EFE

U TJEDAN dana Domagoju Vidi su propala dva velika transfera. Nakon što je Bešiktaš odbio ponudu Rome, na adresu im je stigla i ponuda Al-Nassra iz Saudijske Arabije. I to su odbili.

Iz izvora bliskih klubu procurile su informacije da je Al-Nassr bio spreman odmah isplatiti Turcima 16 milijuna eura odštete. Vidi bi plaća bila oko četiri milijuna eura godišnje uz bonuse, no posao je propao zbog milijun eura.

Naime, Bešiktaš je tražio od Saudijaca 18 milijuna eura, Al-Nassr je nudio maksimalno 17 i nije došlo do dogovora. Turski mediji tvrde da Domagoj Vida sada sigurno neće nikamo.

Bešiktaš je, čini se, Vidi blokirao transfere života. Rominu ponudu kroz posudbu su odbili, premalo im je bilo 2,5 milijuna eura za početak posudbe te još šest milijuna eura za otkup ugovora u ljeto.

Ako su tu gledali svoj interes, odbijanje Rome je razumno zbog slabe ponude, no ako su Saudijci doista stavili na stol 17 milijuna eura, tada se odbijanje tog posla čini kao loš potez.

Jer za sve tri strane to bi bio dobar posao. Bešiktaš koji je u lošoj financijskoj situaciji zaradio bi velik novac, Vida bi ostvario ugovor karijere, a Al-Nassr dobio sjajnog nogometaša.

Pročitajte više