Tužan kraj u Karlovcu: Pamić dao ostavku, Gademzi provalili u prostorije kluba!

IGOR PAMIĆ podnio je ostavku na mjesto trenera Karlovca, potpisavši oko 18 sati, nakon Kup utakmice s Ilovcem, raskid ugovora.

Javlja to Radio Mrežnica, koji piše da je Pamić dobro razmislio prije samog čina i na koncu odlučio napustiti Karlovac, grad i klub s kojim se suživio u posljednje četiri godine.

Nakon što je Pamić pokazao potpisani raskid ugovora Gademzima, oni su razulareni upali u Klub i izvrijeđali predsjednika Turkovića, na čijem odlasku inzistiraju već duže vrijeme. Ipak, zbog dolaska zaštitara, izbjegnuti su bilo kakvi incidenti, navodi KAportal.

Navijači i prijatelji Karlovca užasnuti su ovakvim raspletom priče koja je počela prije nekoliko tjedana, kad je Diva iz Žminja u alkoholiziranom stanju za volanom uhvatila policija, prilikom čega se odbio testirati na droge. Uprava kluba nakon toga ga je suspendirala, pa zatim tu odluku povukla nakon pritisaka, da bi Pamić digao sidro nakon što je već odbio Istru 1961 poslije emocijama nabijenog sastanka s Gademzima.

Pamić je za četvrtak u 10 sati sazvao press konferenciju na kojoj je podastrijeti sve detalje odlaska, a ostaje za vidjeti hoće li mu se pridružiti i direktor Marčetić, koji je navodno također podnio ostavku.

Idila po pitanju trenera trajala je samo jedan dan, a Upravu Karlovca snašao je još jedan problem. Radio Mrežnica donosi kako su igrači odbili potpisati dokumente potrebne klubu da za dobivanje prvoligaške licence za sljedeću sezonu.

Pročitajte više