Europa liga

U Crvenoj zvezdi razočarani ždrijebom Europa lige. Htjeli su Dinamo

Foto: Getty Images

NA danas održanom ždrijebu Europa lige hrvatski prvak Dinamo je u 1/16 finala spojen s ruskim Krasnodarom.

Dinamo je kao nositelj iz prvog šešira u drugom mogao izvući i Crvenu zvezdu, ali srpski prvak je kao protivnika dobio Milan. To je posebno razočaralo predsjednika Crvene zvezde Zvezdana Terzića.

Zvezdin fokus je već sad na Milanu s obzirom na veliku prednost u prvenstvu

"Priželjkivali smo klubove kao što su PSV, Dinamo iz Zagreba, Brugge, ali posebno Dinamo, da im pokažemo da smo najjači klub u regiji. Ždrijeb nam je donio Milan s kojim smo imali epske obračune. Drago mi je da je Crvena zvezda na stazama starih uspjeha. Milan dominira u Serie A, vraćaju se, napravili su moćnu i respektabilnu momčad, klub koji se diže i u sljedećem razdoblju će igrati veliku ulogu na europskoj sceni. Mi se imamo vremena pripremiti za taj meč, fokus će nam biti na tim utakmicama, jer imamo devet bodova prednosti u prvenstvu. Dat ćemo sve od sebe i da navijači budu ponosni na nas", rekao je Terzić koji je nakon ždrijeba odmah razgovarao s trenerom Dejanom Stankovićem.

"Po osmijehu na njegovom licu mogu vidjeti da je raspoložen. Rekao sam mu: 'Evo ti prilika, pobijedi Milan i to je preporuka da budeš trener Intera'. Sigurno se nećemo predati, Milan je favorit, ali i mi smo mnogo puta bili favoriti, pa smo se mučili. Učinit ćemo sve da pobijedimo u ovom dvoboju", zaključio je Zvezdan Terzić.

Pročitajte više