U prvi mah mislite da je sve normalno, a onda shvatite da ste vidjeli najluđi trenutak u povijesti košarke

Foto: Screenshot YouTube

AKO ste se zbunili gledajući ovaj video i ako vam na prvi pogled ništa nije jasno, vjerujte, razumijemo vas. Upravo ste pogledali jedan od najluđih i najbizarnijih isječaka u povijesti košarke.
 
Prije dvije godine na Svjetskom U-17 prvenstvu za žene igrale su Slovačka i Meksiko, a krajem treće četvrtine pri rezultatu 37:19 za Slovačku dogodio se trenutak za vječnost.
 
Košarkašica Meksika imala je tri slobodna bacanja, promašila je posljednje i nakon gužve lopta je došla do slovačke igračice. U tom trenutku sve njene suigračice krenule su se povlačiti prema košu Meksika, a ona je mirno položila loptu u svoj koš.
 

Međutim, tu bizarnostima nije bio kraj. Cijela petorka Slovačke povukla se u obrambenu liniju na protivničkoj polovici, a igračice Meksika izvele su loptu pod košem Slovačke i krenule su u napad na svoj koš.
 
Zavladala je prava konfuzija, suci nisu ništa neobično primijetili, zapisničkom stolu nije bilo ništa jasno, a nastavak totalnog cirkusa spriječila je činjenica da je isteklo vrijeme.
 
Tek nakon pomnog pregledavanja snimke koš je priznat reprezentaciji Meksika.
 

Pročitajte više