U rasprodanoj Ciboni odlučuje se o prvaku u futsalu. Evo uputa navijačima

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

FUTSAL Dinamo i Olmissum večeras u 20:15 u rasprodanoj dvorani Dražena Petrovića igraju odlučujuću petu utakmicu doigravanja prvenstva Hrvatske u futsalu. Olmissum je imao meč loptu u ponedjeljak u Omišu, ali je Futsal Dinamo slavio na penale i izborio šansu da pred tisućama Bad Blue Boysa dođe do drugog uzastopnog naslova prvaka.

🔵 Radi lakšeg snalaženja, donosimo vam i cijeli tlocrt dvorane. 🏟 ➡️ Ulaz za navijače je sa sjeverne strane, fan shop...

Posted by Futsal Dinamo on Friday 17 May 2024

Futsal Dinamo je na društvenim mrežama posjetiteljima izdao niz uputa, a najvažnija vijest je da se dvorana otvara u 18:45 te su zamolili sve navijače da što prije dođu u Cibonu i zauzmu svoja mjesta. "Ne ubacujte nikakve predmete na parket! Napravimo baš sve u našoj moći da pomognemo našim igračima da izbore pobjedu. Ubacivanje bilo kakvih predmeta, a pogotovo zalijevanje parketa pivom ne pridonosi tome, nego baš suprotno. Takvo ponašanje će imati ozbiljne posljedice", objavili su Bad Blue Boysi.

🔵 Svi kupci online ulaznica svoje ulaznice u digitalnom ili isprintanom obliku prikazujete na ulazu u dvoranu 🎫 📲 Ako...

Posted by Futsal Dinamo on Friday 17 May 2024

Zagrepčani su u prvoj utakmici, koja se igrala u Domu sportova, pobijedili u produžetku 6:4, da bi Olmissum u drugoj, također u Zagrebu, slavio 2:0. Nakon što su u trećoj u Omišu pobijedili čak 6:0 činilo se da će u četvrtoj potvrditi titulu, ali se Futsal Dinamo izvukao i odveo završnicu serije u Zagreb.

Pročitajte više