ZLATNA LOPTA

Van Dijk: Messi i Ronaldo su najveći u povijesti. Čast je završiti između njih

Foto: EPA

VIRGIL VAN DIJK jučer je završio drugi u izboru za Zlatnu loptu iza Lionela Messija i ispred Cristiana Ronalda. Danas se na svom Instagramu zahvalio svima koji su mu pomogli da ostvari taj uspjeh. 

"Bila mi je velika čast sinoć prisustvovati dodjeli Zlatne lopte. Počašćen sam načinom na koji sam dočekan u Parizu i želim se zahvaliti svima koji su mi to omogućili. 

Prvo bih htio čestitati Messiju na njegovoj povijesnoj šestoj Zlatnoj lopti. Kao što sam rekao i na ceremoniji, treba se odmaknuti od trenutka i diviti se veličini ispred sebe. Čestitke na još jednoj sjajnoj godini. Bila mi je čast biti nominiran, a još mi je veća čast što sam završio drugi između dvojice najvećih nogometaša u povijesti.

Imali smo nekoliko sjajnih nogometnih sudara ove sezone i nadam se da će ih biti još puno. Ponosan sam na put koji sam prošao i nadam se da ću igrama inspirirati druge da ni oni ne odustanu dok ne ispune svoj san. Godina je bila sjajna, ali ništa od toga ne bi bilo moguće bez pomoći moje obitelji, hvala vam što ste uvijek bili uz mene. Veliko hvala mojim suigračima iz Liverpoola i reprezentacije. I na kraju, hvala svima iz nogometnog svijeta koji su poslali poruke podrške, meni i mojoj obitelji to puno znači", napisao je Van Dijk na Instagramu.

Pročitajte više