Vardy useljava u novi dom, ali susjedi ne žele party životinju u kvartu

Foto: Getty Images / Guliver Image

NAPADAČ engleske nogometne reprezentacije Jamie Vardy kupuje novu luksuznu vilu, ali lokalci nisu ludi za svojim novim susjedom. Naime, smeta im njegova nezasitna strast za tulumarenjem i strah ih je u što će se pretvoriti njihovo mirno seoce kad u njega stigne premierligaški glamur.

Leicesterov superstar prodao je kuću koju je kupio dok je bio nitko i uskoro će useliti u prostranu vilu s deset soba u okrugu Lincolnshire. Agencija za nekretnine koja prodaje kuću prihvatila je ponudu od 2,5 milijuna funti za imanje na kojem je kuća s pet spavaćih i pet primaćih soba, saunom, teniskim terenom, zatvorenim bazenom i četiri hektara okućnice.

Njegovi budući susjedi ne vesele se novom licu u kvartu...

"Nisam siguran jer naše selo prikladno za veliku nogometnu zvijezdu, mi smo ionako više ragbijaška sredina. Uostalom, nismo sigurni da njegov imidž odgovara ovom mjestu. Ovo je mala sredina, nenaviknuta na divlje zabave," smatraju lokalci.

"Znamo tko nam dolazi, poznat je po svom tulumarenju u najmanju ruku kao i po nogometu, to me malo zabrinjava, ali nemam ništa protiv. Stari gazda je također organizirao nekoliko tuluma pa znamo kako je kad muzika trešti na tom brdu," kažu oni liberalniji.

Javio se i gazda, koji još živi u selu ali nije želio biti imenovan.

"Kuća je proširena, a zgrade koje su izgrađene ne pašu na originalnu građevinu. Nadam se da će Vardy to popraviti. Samo da ne napravi nogometni teren," šali se bivši vlasnik.
 

Pročitajte više