VIDEO Đoković poludio na svoj stožer: Što vi pričate, kako nazad?

Screenshot: Sportklub

ČEŠKI tenisač Tomaš Machač plasirao se u svoje prvo ATP finale nakon što je u polufinalu turnira u Ženevi pobijedio prvog tenisača svijeta Srbina Novaka Đokovića sa 6:4, 0:6, 6:1. Machač, koji je trenutno 44. tenisač na ATP ljestvici, izborio je najveću pobjedu u karijeri nakon dva sata i osam minuta igre te će za titulu igrati protiv pobjednika susreta između Norvežanina Caspera Ruuda i Talijana Flavija Cobollija.

Đoković je izgubio prvi set, pa se ekspresno vratio u drugom, dok je početkom trećeg pokazao nervozu. Zatražio je savjet svojeg stručnog stožera te se na reternu povukao unatrag. Nakon što je izgubio taj poen, okrenuo se prema suradnicima i rekao: "Što vi pričate, kako nazad, što nazad na retern?" Snimku Đokovićeve ljutite reakcije pogledajte OVDJE.

Đoković je ovim porazom i dalje bez titule u 2024. godini. U Rimu je ispao u drugom meču od Čileanca Alejandra Tabila, u polufinalu Monte Carla izbacio ga je Ruud, a u Indian Wellsu je, primjerice, rano ispao nakon poraza od Luce Nardija. Idući turnir na kojem će nastupiti bit će Roland Garros, jedan od četiri Grand Slam turnira.

Pročitajte više