VIDEO Fantastični Kramarić hat-trickom potopio Bayern

Foto: EPA

HRVATSKI reprezentativac Andrej Kramarić briljirao je u utakmici Hoffenheima protiv Bayerna u zadnjem kolu ovosezonskog izdanja Bundeslige. Kramarić je najprije namjestio gol u osmoj minuti Maximilianu Baieru. Pao je na travnjak, no uspio zadržati kontrolu nad loptom i dati povratnu za svog suigrača.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KRAMARIĆEVU ASISTENCIJU

Kramarić je zabio u 68. minuti za 2:2. Ilhas Bebou je primio loptu u kaznenom prostoru nakon pogreške Bayernove obrane. Brzo se okrenuo i proigrao Kramarića, koji s pet metara pogađa za izjednačenje Hoffenheima.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ TRI KRAMARIĆEVA POGOTKA

Još dva pogotka u dvije minute

U nastavku je zabio još dva pogotka, u 85. i 87. minuti. Najprije se nakon povratne lopte Toma Bischofa namjestio i pogodio s 15 metara u lijevi kut. Dvije minute kasnije asistirao mu je ponovo Bischof, koji je oduzeo loptu u visokom presingu. Kramarić se oslobodio sjajnim driblingom i pogodio za pobjedu Hoffenheima 4:2.

Hoffenheim je sezonu završio na sedmom mjestu, što znači da će se natjecati u Konferencijskoj ligi. Bayern je, ispod svih očekivanja, pao na treće mjesto, a na drugo je uletio sjajni Stuttgart. Kramarić sezonu završava kao šesti strijelac Bundeslige, to mjesto dijeli s Ermedinom Demirovićem, reprezentativcem BiH koji nastupa za Augsburg.

 

Pročitajte više