Video - Ferrari predstavio novi bolid: "Ovo je naša nova beba, ali nadamo se da će brzo odrasti"


  
BRAZILAC Felipe Massa i Španjolac Fernando Alonso činit će sljedeće sezone vozački tandem Ferrarija, talijanske F1 momčadi koja je danas (četvrtak) predstavila svoj novi bolid.

Na ceremoniji predstavljanja Massa i Alonso bili su glavne zvijezde, uz naravno sam bolid, na kojem dominira reklama za banku Santander, koja je ušla u Ferrari zajedno s Alonsom.

"Danas smo dobili novu bebu", komentirao je Massa aludirajući na novi bolid.

"Ali želimo da ona odraste brzo, ne poput prave bebe", dodao je Brazilac, koji je prošle sezone imao tešku nesreću na Velikoj nagradi Mađarske, koja je zamalo ugrozila njegov život, pa tako i karijeru.

"Zaista sam imao nevjerojatnu nesreću i sretan sam što sam preživio. Sigurnost je nešto na čemu stalno treba raditi. Mi svi vozači moramo zajedno nastaviti raditi na tomu i pridonijeti većoj sigurnosti na stazi. Na osobnoj razini zaista sam sretan što nesreća nije nikako utjecala na moj posao koji obožavam",rekao je Massa, potom upitan i za komentar novog momčadskog kolege koji je zamijenio Kimija Räikkönena.

"Imam vrlo snažnog momčadskog kolegu. Ali ja sam puno puta dokazao da sam borac koji je sposoban pobijediti svakoga, a uvijek sam imao jaku konkurenciju. Očekivanja uoči svake sezone su velika, kao što je slučaj i s novim vozačem koji stigne u momčad. Naš je cilj raditi kvalitetno zajedno i složno kao momčad."

Pročitajte više