TRANSFERI

VIDEO Jović stigao u Madrid, Srbi oduševljeni: "Ovo je dokaz da je superstar"

Foto i Video: Marca

DANAS od 13 sati Real Madrid će službeno predstaviti prvo ovoljetno pojačanje u napadu, Luku Jovića. Srpskog golgetera doveli su iz Eintrachta za 60 milijuna eura.

Jović je stigao u Madrid u utorak u kasnim večernjim satima, a kamere Marce, lista koji detaljno prati događanja oko Reala, zabilježile su njegov dolazak. Srpski mediji poput Blica oduševljeni su što Marca ovako prati njihovog najvećeg talenta.

"Ovaj potez španjolskih medija dokazuje da je Luka Jović već postao istinski superstar. Sada je svaki njegov korak pod povećalom, uostalom u to se i sam uvjerio nakon utakmice na Marakani s Litvom. Tada mu je prišao jedan od španjolskih novinara u nadi da dobije barem dvije riječi. Od sada će život novog napadača Kraljevskog kluba biti pod posebnim povećalom", piše Blic.

Jović je prošle sezone zabio 27 golova za Eintracht u svim natjecanjima i isprofilirao se kao jedan od najtalentiranijih napadača na svijetu. 21-godišnjak je bio najzaslužniji zašto je Frankfurt stigao do polufinala Europa lige gdje su nesretno na penale ispali od Chelseaja.

Ovako je izgledao njegov dolazak:

Pročitajte više