VIDEO Kleinheisler predstavljen u PAO-u: Osiječe, hvala ti na svemu. Puno sam naučio

Foto: Screenshot

LASZLO KLEINHEISLER i službeno je predstavljen kao novi igrač Panathinaikosa. Osijek je mađarskog reprezentativca prodao u Grčku za oko 500.000 eura budući da je Kleinheisler ušao u zadnjih šest mjeseci ugovora, ali ga je vodeća momčad grčkog prvenstva željela odmah.

"Jako sam sretan što sam došao ovdje i jedva čekam da upoznam suigrače i krenem s treninzima. Puno sam istraživao o Panathinaikosu uoči dolaska ovdje. Gledao sam golove i navijače na YouTubeu i oduševio sam se", rekao je Kleinheisler za klupsku televiziju i dodao:

"Želio bih zahvaliti Osijeku na divne četiri godine. Puno sam tamo naučio i hvala navijačima na stalnoj i bezuvjetnoj podršci. Sad je vrijeme za nove izazove u mojoj karijeri. Svejedno mi je na kojoj poziciji ću igrati, samo želim osvajati trofeje."

PAO titulu čeka od 2010. godine

Kleinheisler je u Osijeku bio od veljače 2019. godine, kad je došao kao slobodan igrač iz Astane. Prije toga je igrao za Werder, Ferencvaros, Darmstadt, Videoton i Puskas Akademiju. Za Osijek je odigrao 131 utakmicu te upisao 21 gol i 15 asistencija.

Mađar dolazi u Panathinaikos u trenutku kad je taj slavni klub vodeći na tablici grčkog prvenstva s četiri boda više od AEK-a i čak sedam više od najvećeg rivala, Olympiakosa. Naslov prvaka čeka od 2010. godine.

 

Pročitajte više