VIDEO Kroos odigrao zadnju utakmicu na Bernabeuu. Na izlasku je prvo zagrlio Modrića

Foto: Profimedia

TONI KROOS (34) odigrao je svoju zadnju utakmicu na stadionu Santiago Bernabeu. Legendarni veznjak Reala kao kapetan predvodio je momčad u domaćem susretu protiv Betisa (0:0) u posljednjem, 38. kolu La Lige, u kojoj su Madriđani otprije osigurali titulu.  

Podsjetimo, fantastični veznjak najavio je da će nakon ove sezone napustiti Real, potom nastupiti za Njemačku na Europskom prvenstvu u vlastitoj zemlji, a zatim završiti bogatu karijeru. Navijači i suigrači pripremili su mu koreografiju i špalir na početku susreta, koji je do 86. minute proveo na terenu.

Kroos je prvo zagrlio Modrića

Trener Reala Carlo Ancelotti u završnici ga je izvadio iz igre i ubacio Danija Ceballosa, što možete vidjeti OVDJE. Razlog je, naravno, taj da dobije pljesak domaće publike. Njemački veznjak najprije je zagrlio kapetana hrvatske reprezentacije Luku Modrića (38), s kojim je godinama činio fantastičan duo u sredini Realove vezne linije.

Osim toga, Kroos je predao kapetansku traku, koju je sada iznimno nosio, upravo Modriću, inače dokapetanu. Pauza je potrajala dok je Kroos grlio sve suigrače, a na izlasku i trenera Ancelottija te članove svoje obitelj. 

VIDEO: Arena Sport

Fenomenalni vezni igrač, ikona Bayerna, Njemačke i Reala osvojio je po tri njemačka prvenstva i kupa te jednu Ligu prvaka s Bayernom, svjetski naslov s Njemačkom, dok je u Realu od 2014. do danas uzeo po četiri La Lige i Lige prvaka. Posljednja utakmica za Real bit će mu finale Lige prvaka protiv Borussije Dortmund, koje se igra 1. lipnja na Wembleyju.

Pročitajte više