VIDEO Plaćen je 70 milijuna eura. Navijači mu fućkaju šest mjeseci kasnije

Foto: EPA

MARC CUCURELLA bio je u početnoj postavi Chelseaja u utakmici 23. kola Premier lige, u kojoj je momčad trenera Grahama Pottera odigrala 1:1 s West Hamom. Španjolac je u 67. minuti izašao iz igre uz zvižduke navijača. Podsjetimo, 24-godišnji lijevi bek je početkom sezone, odnosno u kolovozu, došao u Chelsea za 70 milijuna eura.

Dosad je upisao 25 nastupa i ostvario dvije asistencije za londonski klub, no navijači nisu zadovoljni, što su pokazali današnjom reakcijom, objavio je Daily Mail, koji ističe kako Cucurella nije uspio nastaviti s kvalitetnim nastupima zbog kojih ga je Chelsea kupio od Brightona za velik iznos.

VIDEO: Arena Sport

Leboeuf: Nitko više ne želi gledati Cucurellu

Cucurellinu formu komentirala je i legenda Chelseaja i bivši svjetski i europski prvak s Francuskom Frank Leboeuf. "Nadam se da će se Reece James i Ben Chilwell što prije oporaviti i vratiti u formu jer su nam potrebni. Nitko više ne želi gledati Cucurellu.

Uz poštovanje prema njemu, jer ga ne poznajem, Cucurella nije dovoljno dobar igrač za Chelsea. To je sasvim jednostavno. Ludo je to što su ga platili 60-70 milijuna. Svi vide da on nije igrač za ovaj nivo nogometa", rekao je Leboeuf.

Pročitajte više