VIDEO Pogledajte kako je Dinamo u Rovinju dočekao Hoxhu. Evo koji broj će nositi

Foto: GNK Dinamo

ARBER HOXHA jučer je potpisao ugovor s Dinamom i navečer je stigao u Rovinj gdje se momčad priprema za nastavak sezone. Dinamo će danas od 15:45 igrati prijateljsku utakmicu s Triglavom, a novi krilni napadač mogao bi dobiti koju minutu, iako je odradio tek jedan trening s ekipom.

Dinamo je Hoxhu platio nešto manje od milijun eura, a Slavenu će pripasti i 15 posto budućeg transfera. Hoxha će u novom klubu nositi broj 20 budući da je "devetka", koju je nosio u Koprivnici, rezervirana za Brunu Petkovića. Dinamo je tako riješio pitanje lijevoga krila, a postoji opcija da dođe i Josip Brekalo. Klub je danas rano poslijepodne objavio i video Hoxhina dolaska u Rovinj, gdje su ga dočekali članovi stručnog stožera i zaželjeli mu dobrodošlicu.

"Iznimno mi je drago što sam postigao dogovor s Dinamom i postao novi igrač ovog velikog, najvećeg kluba u Hrvatskoj. Zahvaljujem bivšim suigračima i treneru na svim iskustvima, na svemu što su me naučili, no sada za mene kreće pravo dokazivanje u punom smislu te riječi.

Dugo vremena je moja želja bila zaigrati za Dinamo, i čim sam čuo da postoji interes kluba za mene, ni trenutka nisam sumnjao u rasplet cijele priče, koji se na koncu i dogodio. Dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje kluba i da skupa stignemo do brojnih uspjeha i trenutaka za pamćenje", rekao je Hoxha za Dinamovu stranicu.

Pročitajte više