ABA LIGA

VIDEO Suci u Podgorici podbacili loptu pred 500 navijača iako Zvezda nije došla

Foto: Screenshot

UNATOČ tome što Crvena zvezda nije doputovala u Podgoricu na derbi 13. kola ABA lige protiv Budućnosti, u SC Morača održan je službeni protokol.

Tako su igrači Budućnosti istrčali na parket na zagrijavanje, a u 18 sati kada je utakmica trebala početi suci su podbacili loptu, ali naravno s druge strane terena nije bilo protivničke ekipe. Nakon toga su se suci Sašo Petek, Mario Majkić i Dragan Porobić povukli u svlačionicu.

Na tribinama je bilo i oko 500 navijača Budućnosti, među kojima najviše pripadnika navijačke grupe Varvari, a evo kako je to izgledalo. 

Podsjetimo, igrači Zvezde su imali spremne karte i skoro ušli u avion za Podgoricu, ali su u posljednjem trenutku odustali na zahtjev beogradskog kluba i prvaka ABA lige. Razlog - delikatna situacija i tenzije u Crnoj Gori zbog usvajanja Zakona o vjeroispovijesti i slobodi uvjerenja i pravnom položaju vjerskih zajednica. O tome je na izvanrednoj konferenciji za novinare govorio predsjednik Zvezde Nebojša Čović. 

Na kraju ostaje pitanje hoće li Budućnost slaviti službenim rezultatom 20:0 ili će se ABA liga odlučiti na novu utakmicu. 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više