Vjera u europsko proljeće: Da nije bilo Butine tko zna kako bi sve završilo

PULENI Krune Jurčića bili su vidno raspoloženi nakon sinoćnje utakmice i velike gostujuće pobjede nad Anderlechtom, koja im pak omogućava borbu za proljeće u Europi do posljednje minute.

"Zadržali smo šanse za europske proljeće, a to nam je bio i cilj. Svi moramo biti zadovoljni s ovakvom igrom. Bili smo pošteni i agresivni, dali smo sve od sebe i svima bih čestitao posebno Tomislavu Butini. Da njega nije bilo tko zna kako bi završilo. Svi smo sretni i zadovoljni. Prije utakmice sam rekao da ćemo ih razbiti. Nije bilo tako uvjerljivo, ali smo ih razbili na drukčiji način", rekao je Dejan Lovren.

"U Zagrebu smo mi bili bolji od Anderlechta, izgubili smo 2:0, ovdje smo bili izjednačeni, ali smo pobijedili. Nisam odigrao nešto posebno, ali sam asistirao za gol i zbog toga sam presretan. Vjerujem u europsko proljeće, moramo pobijediti Temišvar, a nadam se da će Ajax pobijediti Anderlecht, istaknuo je Tomislav Barbarić koji je kraj susreta dočekao razbijene arkade.

"I oni su imali neke svoje prilike, ali mi smo uzeli tri boda. Važno je da smo ostali u igri za europsko proljeće. Ova pobjeda je velika, a bit će još veća ako pobijedimo Temišvar i Ajax nadigra Anderlecht", istaknuo je Milan Badelj, te dodao: "Samo se nadam da opet nećemo ispasti za jedan ili dva gola. Nadam se da će u Amsterdamu sve biti korektno".

Pročitajte više