HRVATSKA REPREZENTACIJA

Vlašić: Teško mi je govoriti, ovaj njihov je ispao kao Messi

Luka Stanzl/PIXSELL

IZA Nikole Vlašića kvalitetna su dva nastupa za Hrvatsku, a posebno se to odnosi na Slovačku u petak gdje je zabio svoj prvi gol za Hrvatsku u pobjedi 4:0.

No danas je Hrvatska iznenađujuće kiksala protiv Azerbajdžana u Bakuu i odigrala 1:1, čime si je zakomplicirala put prema Europskom prvenstvu 2020.

Za mladog ofenzivca teško je objašnjiv hrvatski pad u drugom poluvremenu protiv reprezentacije koja do danas nije imala ni jedan bod u skupini.

"Ne znam stvarno. Iskreno, nisam odigrao baš puno ovakvih utakmica u životu. Naizgled lagana utakmica gdje nam trebaju tri boda, mi smo poveli i onda smo stali. Oni su dobili malo krila nakon što mi nismo zabili par odličnih šansi. Počeli su igrati slobodnije, mi nismo bili blizu igrača i na kraju ovaj gol kojeg je momak zabio, ispao je kao Messi. Teško mi je govoriti, svi smo razočarani, ali idemo dalje, trebamo pobijediti ostale utakmice", rekao je za Novu TV.

Što se to dogodilo pa je Hrvatska popustila?

"Nemam odgovor na to. Da imam, onda bih vjerojatno... Ne znam. Svima je jako žao što smo si zakomplicirali put, ali sve još u našim rukama i samo trebamo nastaviti, u idućoj utakmici odigrati kao protiv Slovaka."

Tako se pobjeda nad Mađarskom u Splitu nameće kao imperativ.

"Je, imperativ. Stvarno trebamo uzeti tri boda na Poljudu i nadam se da ćemo s našim sjajnim navijačima to i napraviti."

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Pročitajte više