VIDEO Vrsaljko pobijedio Livaju u hrvatskom okršaju na Pirinejima, Sevilla pregazila Malagu

Foto: Getty Images / Guliver Image

ŠIME VRSALJKO odigrao je svih 90 minuta za Atletico Madrid koji je pobijedio Las Palmas kod kuće "simeoneovskih" 1:0. Slabašni gosti čiji je napad predvodio Marko Livaja pleli su i pleli oko Moyine mreže, imali nešto bolji posjed lopte na Calderonu, ali kako to obično biva protiv Atletica nisu uspjeli probiti blok i kući se vraćaju praznih ruku. Na koncu im je presudio Saul Niguez koji je u 59. minuti pospremio odbijen Griezmannov udarac.



Duje Čop predvodio je napad Sporting Gijona protiv Villarreala, koji je bio prejak i odnio je sva tri boda pobijedivši 3:1. Dos Santos i Sansone riješili su pitanje pobjednika do poluvremena, a Pato je potvrdio pobjedu u nastavku. Carlos Carmona samo je ublažio poraz. Real Sociedad vraća se iz Granade s nova tri boda, a donijeli su mu je Juanmi i Bautista golovima u drugom poluvremenu.



U posljednjoj utakmici večerašnjeg programa Sevilla je pregazila Malagu 4:1 i privremeno zaposjela drugo mjesto prvoligaške ljestvice. Sve je riješeno dvama kratkim blicevima, najprije je Vietto golovima u 25. i 28. načeo goste, a Ben Yedder i Vitolo, u 34. i 36., zaključili su priču. Adil Rami olakšao je Malagi posao dobivši dva žuta u 62., ali to joj je bilo dovoljno samo za gol.


REZULTATI
:

Atletico Madrid - Las Palmas 1:0
Sporting Gijon - Villarreal 1:3
Granada - Real Sociedad 0:2
Sevila - Malaga 4:1
 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Pročitajte više