Vulićev glavni adut Matija Matko: Napokon smo počeli igrati kako možemo

ZORAN VULIĆ startao je vrlo uspješno na klupi Rijeke, a uvjerljiva domaća pobjeda nad Međimurjem promovirala je napadača Matiju Matka kao jednu od glavnih zvijezda momčadi s Kantride.

"Je, ovo mi je najbolja utakmica od kada sam u Rijeci, iako mogu biti zadovoljan i s igrom protiv Hajduka. Nedostajali su mi tada samo pogoci, sada sam ih zabio. I to prve pogotke na Kantridi. Zbog toga sam presretan. Po jedan pogodak na svaki gol", rekao je za NL Matija Matko.

"Tri gola u dvije posljednje utakmice? Ma nema tu neke mudrosti. Ja sam u prvom redu špic igrač. To je moje prirodno mjesto. Prošle sezone sam uglavnom igrao na bočnim pozicijama gdje ne mogu dati ono što mogu kada igram u vršku napada", dodao je.

Težak poraz od 6:0 na Maksimiru izgleda tako nije ostavio traga na Riječanima, prvenstveno zahvaljujući dolasku sjajnog stratega Zorana Vulića, koji nesumnjivo može napraviti dobar posao u Rijeci.

"Bilo je teško nakon maksimirskog poraza. Dovoljno je da nekoliko gledatelja počne zviždati, neka im se pridruži njih dvadesetak i gotovo. Uvuče se nervoza, strah... Bili smo u velikom grču sve do prvoga pogotka. Tek nakon toga smo počeli igrati onako kako možemo. Do tada je bilo jako teško", istaknuo je Matko.

Pročitajte više