WEST HAM KUPUJE HAJDUKOVOG VEZNJAKA Bilićev nasljednik plaća 5,5 milijuna eura za Gambijca

Foto: Hajduk.hr

I NAKON odlaska Slavena Bilića West Ham gubi bodove i opasno pleše na granici Premiershipa i Championshipa. U nedjelju su izgubili od Watforda 2:0 i samo su tri kluba na ljestvici slabija od njih. Hammersi na kontu imaju samo devet bodova u 12 odigranih kola, a imaju i najgoru obranu lige – primili su 25 golova u 12 mečeva.
 
David Moyes, novi trener West Hama, želi li ostati u ligi, pod hitno u zimskom prijelaznom roku mora osvježiti momčad i već je ozbiljno zasukao rukave. Uprava kluba na raspolaganje mu je stavila 30 milijuna funti, a on im je predložio dvojicu veznih igrača. Jedan je William Carvalho, portugalski reprezentativac iz lisabonskog Sportinga kojeg je želio i Bilić, a u London bi ga mogao dovesti za oko 25 milijuna eura. Druga Moyesova želja jedan je igrač Hajduka. Engleski The Sun tvrdi kako Moyes želi Hamzu Barryja, a za Gambijca su navodno zainteresirani Everton i Watford.
 
 
The Sun piše kako je Moyes za jednog od najboljih igrača Bilih spreman iskrcati 5,5 milijuna eura, a kad se zna da je Hajduk prošlog ljeta Gambijca platio ''samo'' 250 tisuća eura, dođe li doista do transfera bio bi to jedan od najboljih poslova Hajduka u povijesti jer je Barryju za vrijeme boravka na Poljudu cijena porasla čak 20 puta.
 
Odmah po dolasku na Poljud u kolovozu 2016. Hamza se nametnuo kao pravo pojačanje, bio je standardan kod svakog trenera Hajduka, a vrijednost mu se po Transfermarktu popela na 1,5 milijuna eura. Ove sezone u HNL-u ima jedan gol i tri asistencije, a u karijeri je odigrao 13 utakmica za reprezentaciju Gambije.
 

Rezultati by SofaScore

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz HAJDUK, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: HAJDUK

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više