Williams o Raikkonenu: Ništa još nije potpisano ali svjetski prvak bi potaknuo cijelu momčad

DIREKTOR Williamsa Adam Parr priznao je da bi Räikkönen bio dobar izbor za njihovu momčad, ali tvdi da nikakva odluka još nije donešena, komentirajući glasine o potpisivanju ugovora s Fincem.

Nakon razočaravajućeg vikenda za Williams u Indiji, gdje je Pastor Maldonado odustao, a Rubens Barrichello završio na petnaestom mjestu, iza Lotusa Heikkija Kovalainena, momčad Franka Williamsa ostala je na siromašnih pet bodova u ovogodišnjem prvenstvu. Uz glasine koje povezuju Räikkönena, svjetskog prvaka iz 2007. godine, sa prelaskom u Williams za iduću sezonu, novinari su upitali Parra da li bi Finac ili Adrian Sutil bili dobar izbor kako bi se momčad oporavila iduće sezone, Parr je rekao:

"Razmišljamo o tome što ćemo napraviti u idućoj sezoni. Nikakva odluka još nije donesena i jako mi je žao što vam u ovom trenutku ne mogu reći ništa više."

Na pitanje da li bi netko kao Räikkönen bio motivator za Williams da se poboljša, Parr je priznao da bi se on dobro uklopio u momčad:

"Mislim da svi znaju da je Kimi jedan od najtalentiranijih vozača koji su vozili u Formuli 1 zadnjih godina. Koliko mi možemo vidjeti, on je jako zainteresiran za povratak u Formulu 1, i mišljenja sam da bi činjenica da imamo svjetskog prvaka u svojim redovima, potakla cijelu momčad. Stoga je sve što ste napomenuli vrlo važno za momčad koja razmišlja o onome što radi", završio je direktor Williamsa.

Pročitajte više