HRVATSKI RUKOMETAŠI

Za tri dana okuplja se muška rukometna reprezentacija prije Svjetskog prvenstva

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

IZBORNIK hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar pozvao je igrače na prvo okupljanje uoči Svjetskog prvenstva koje će se održati u Egiptu od 13. do 31. siječnja 2021. godine. Na tom popisu nalazi se 18 igrača uz još četvoricu na pričuvnoj listi.

Reprezentacija se okuplja 26. prosinca u Zagrebu i nakon testiranja odmah kreće u Poreč. Tamo će boraviti i trenirati do 30. prosinca. Nakon toga slijede dva dana predaha za doček Nove godine, a zatim nastavak priprema, objavio je u srijedu Hrvatski rukometni savez.

Na popisu nema igrača koji nastupaju na Final Fouru Lige prvaka, koji se igra u Koelnu 28. i 29. prosinca, i onih koji igraju u nekima od najjačih europskih liga poput njemačke, mađarske i poljske. Oni će se priključiti na drugom okupljanju koje će biti zakazano za 1. siječanj 2021. godine.

Kao što je poznato, Hrvatska će uz pripreme za Svjetsko prvenstvo u razdoblju od Nove godine do 12. siječnja, kada se planira odlazak za Egipat, odigrati dva susreta EHF Euro Cupa sa Španjolskom. Prvi je u Poreču 5. siječnja, a drugi u Madridu 9. siječnja. 

Pročitajte više