ZIDANE U REALU DO 2020. Sve je dogovoreno, ugovor ga čeka na stolu

Foto: Getty Images / Guliver Image

SAMO 17 mjeseci bilo mu je dovoljno da osvoji Ligu prvaka, klupski SP i europski Superkup te da dođe na korak do naslova prvaka Španjolske i još jednog LP-a.

"Nije loše" za nekoga tko je uletio kao vatrogasno rješenje (nakon što je otkaz dobio Rafa Benitez) i to kao netko tko nema ni dana iskustva samostalnog trenerskog rada u vrhunskom nogometu. 
 
Zidane je početkom siječnja prošle godine potpisao na dvije i pol godine, ali malo tko je očekivao da će izdržati toliko.
 
S obzirom na to da mu ide sjajno, Real mu je sada sastavio novi ugovor, godinu dana prije isteka aktualnog. 
 
Predsjednik Florentino Perez poručio je treneru da ga klub čeka i da ugovor, već sastavljen te ostavljen na stolu njegova ureda u Valdebebasu, "može potpisati kada god smatra primjerenim", piše Marca. 
 
Odnos Pereza i Zidanea je poput onog oca i sina, ali trener je dosad izbjegavao sva novinarska pitanja o njegovoj trenerskoj budućnosti, odgovarajući da u tom poslu ugovor ne znači ništa, dok su rezultati ili u Realovom slučaju trofeji - sve.
 
Zato čeka kraj sezone, odnosno da obrani vrh La Lige ispred Barcelone i 3. lipnja, finale Lige prvaka s Juventusom, kako bi potpisao novi ugovor. 

Pročitajte više