Zidane zna tko će vrlo brzo postati trener Reala: "Siguran sam u to"

Foto: Guliver Image/Getty Images

ZINEDINE ZIDANE proživljava turbulentno razdoblje na klupi Reala. Francuz je u svom prvom mandatu na klupi Reala vodio Kraljeve do tri uzastopne europske krune, ali danas njegova momčad igra loše i španjolski mediji tvrde da mu je pozicija upitna.

Zidane je komentirao moguće svoje nasljednike i rekao je da je siguran da će njegov bivši suigrač Raul ubrzo sjesti na klupu Reala.

Raul je klupska legenda, postigao je 323 gola u 741 utakmici za Kraljeve između 1994. i 2010. godine. Osvojio je 16 titula, računajući šest La Liga i tri Lige prvaka.

Raul je trenutačno trener rezervne momčadi Real Madrida, a Zidane vjeruje da će legendarni napadač vrlo brzo biti trener i prve momčadi.

"Igrali smo zajedno i uvijek je bio važan igrač ovog sjajnog kluba. Siguran sam da će jednog dana trenirati Real Madrid", kazao je Zidane povodom obilježavanja 25. godišnjice od debija Raula u dresu Reala.

Inače, Raul je od lipnja trener Castille, a klub je pod njegovim vodstvom upisao tri pobjede u 10 utakmica Segunde B - Grupa 1.

Pročitajte više