Zrinjski se prisjetio 20 godina starog događaja iz Modrićeva života

Foto: Stojan Lasic/VLM/PIXSELL

HŠK ZRINJSKI je na društvenim mrežama objavio 20 godina staru fotografiju Luke Modrića (38) u dresu tog mostarskog kluba.

"Luka Modrić, osvajač Zlatne lopte, najbolji hrvatski nogometaš svih vremena i zvijezda Real Madrida, profesionalnu karijeru počeo je u dresu HŠK Zrinjski Mostar, a upravo na današnji dan prije 20 godina Klub navijača 'Ultras Zrinjski' dodijelio mu je trofej 'Filip Šunjić – Pipa'!" stoji u objavi aktualnog prvaka Bosne i Hercegovine te trenutno drugog iza banjalučkog Borca, koju možete vidjeti OVDJE.

Modrić je sezonu 2003./2004. proveo na posudbi u Zrinjskom i tada kao 18-godišnjak dobio nagradu za najboljeg igrača sezone. Otišao je potom i na posudbu i zaprešićki Inter, gdje se zadržao do siječnja 2005., nakon čega nije napuštao Dinamo sve do 2008. i transfera u Tottenham vrijednog 22.5 milijuna eura.

Modrić je jedan od najboljih veznih igrača ikad

U londonskom klubu proveo je iduće četiri godine, pa 2012. za 35 milijuna eura otišao u Real. U madridskom klubu zadržao se do danas i s njim više puta osvojio sve što je mogao te, kao što je naveo Zrinjski, 2018. bio proglašen najboljim igračem svijeta.

Po mnogima je Modrić u uskoj konkurenciji najboljih veznih igrača u povijesti nogometa. Ugovor s Realom istječe mu na kraju ove sezone te još nije poznato hoće li na pragu 39. rođendana ostati s Madriđanima.

Pročitajte više