Zvezdin igrač na Poljudu?

NEDJELJNA izdanja srpskih novina raspisala su se o prelasku Nenada Stojanovića, nogometaša Crvene Zvezde u splitski Hajduk. Navodno je Zoran Vulić na pripremama u Sloveniji primijetio Stojanovića i rekao mu da u Hajduku ima mjesta za njega.

23-godišnji Stojanović prošlu je sezonu bio posuđen trebinjskom Leotaru jer nije izborio mjesto u momčadi Zvezde. S Leotarom je osvojio prvenstvo BiH, te je bio najbolji strijelac i igrač kluba. U 23 utakmice zabio je 22 pogotka.

Novi Zvezdin trener Slavoljub Muslin želio ga je ove sezone vratiti u momčad, no na pripremama Stojanović nije zadovoljio, piše Jutarnji list. Igrača bi ponovo voljeli angažirati u Leotaru, no po pisanju srpskih medija Vulić bi ga volio vidjeti u Hajduku.

Za list Balkan Zoran Vulić je navodno izjavio kako je Stojanovića pratio i u Leotaru, a na pripremama Hajduka u Sloveniji razgovarao je s njim i rekao mu kako bi za njega sigurno bilo mjesta u Hajduku.

Stojanović je na to rekao je Zvezda njegova velika ljubav, kako bi mu bilo najbolje kada bi igrao u Zvezdi jer ju voli više od svih, ali mu je najbitnije igrati. Ne bi ga smetalo da dođe u Hajduk jer vjeruje kako bi tamo dobio priliku.

Igor Štimac je za Jutarnji list izjavio kako je Stojanovićev transfer vrlo delikatan, a na pitanje je li to moguće rekao je da je "čuo za tog igrača".

Pročitajte više