NBA

Zvijezda Warriorsa nakon šokantnog poraza: Bit ćemo u redu, ovo se neće ponoviti

Foto: Profimedia

NBA FINALE počelo je iznenađujućom pobjedom Boston Celticsa 120:108 u gostima kod Golden Statea. Jedan od ključnih igrača Warriorsa Draymond Green imao je očajnu utakmicu sa samo četiri poena (2/12) i tri izgubljene lopte te je završio susret prije kraja zbog šest prekršaja. Ni 11 skokova i pet asistencija nije posebno popravilo dojam.

No emocionalni vođa Warriorsa nakon utakmice nije djelovao nimalo zabrinuto za ishod serije i vjeruje da se ovakva utakmica više neće ponoviti u ovom finalu, prvenstveno zato što su igrači iz Bostonova drugog plana imali fantastičnu šutersku večer. Celticsi su se raspucali u četvrtoj četvrtini, u kojoj su zabili devet trica i dobili je 40:16.

Green: U svakom smo finalu dobili barem jednu u gostima

"Ostali su u dometu i pred kraj počeli zabijati. Bit ćemo u redu, pronaći ćemo način kako im oduzeti te trice. Dominirali smo prvu 41, 42 minute. Horford je bio stalno otvoren, morat ćemo bolje rotirati jer imaju igrače koji stvaraju pritisak na obruč. 

Zabili su 21 tricu, a Al Horford, Marcus Smart i Derrick White postigli su ih 15 iz 23 pokušaja. To su dobri šuteri, ali ne očekujem da će se takvo nešto ponoviti. A mi smo u svakom finalu dobili barem jednu u gostima pa ćemo i u ovom", rekao je Green.

Pročitajte više