Izbornog gubitnika s Korčule SDP će uhljebiti u dubrovačkoj zračnoj luci?

Foto: Svezakorculu.hr

ZAPOSLENJE pedesetdevetogodišnjeg SDP-ovca Franca Steneka u dubrovačkoj zračnoj luci samo je pitanje forme, piše portal Dubrovniknet.hr pozivajući se na izvore iz SDP-a.

Stenek je između 2009. i 2013. godine bio korčulanski dogradonačelnik, a na prijevremenim izborima u ožujku ove godine kandidirao se za gradonačelnika ali je izgubio. Iz krugova bliskih SDP-u, piše Dubrovniknet.hr, sada se želi istaknutog člana zaposliti u dubrovačkoj zračnoj luci koja slovi kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

"Obzirom na moju struku i profesiju nikada mi nije bio problem pronaći posao niti sam imao problema sa zaposlenjem. Nikada od SDP-a nisam tražio da me "uhljebe" i nije mi jasno otkud sada ta priča", govori Stenek koji je diplomirao automatiku na splitskom FESB-u te je trenutno zaposlenik jedne privatne tvrtke u Splitu.

Ipak, slučajno ili ne, i sam je priznao kako je nekakvih razgovora u kontekstu dubrovačke zračne luke bilo.

"I zaboravio sam na to. Bilo je nekih kombinacija ali vam ne mogu potvrditi, ni o radnom mjestu se nije razgovaralo", govori Stenek koji nije želio dati konkretan odgovor na pitanje je li mu obećano radno mjesto u dubrovačkoj zračnoj luci.

Generalni direktor zračne luke, Roko Tolić, bio je nedostupan za komentar.

Pročitajte više