Kajin poziva Jakovčića: I ti se testiraj na droge!

NAKON što je danas pulski gradonačelnik Boris Miletić objavio rezultate testiranja na droge, IDS-ov saborski zastupnik Damir Kajin traži da isti potez napravi i predsjednik stranke Ivan Jakovčić.

> Gradonačelnik Pule objavio rezultate testiranja na drogu: Ovime stavljam točku na jednu morbidnu tračersku epizodu

"Hvala Bogu i majci božjoj da smo i to dočekali. Od početka sam govorio: ulica bruji, otklonite sumnje. Tražili su od mene da šutim i dam glavu na panj, a drugi da ne daju ni vlas kose", kazao je Kajin kada je čuo da je Miletić na testu bio "negativan", piše iPress

No, Kajin očekuje da se istom testu podvrgne i predsjednik stranke Ivan Jakovčić. "Ne znam zašto se u slučaju Miletića toliko odugovlačilo, ali neka i Jakovčić to obavi, umjesto što poručuje da su se 'bivši prijatelji' dali navući. Podsjećam da se 'navukla' cijela Istra", kazao je Kajin koji ipak smatra da je Miletić trebao javno dati kosu na testiranje, a ne to raditi uz prisustvo javnog bilježnika.

"Istog trena bih dao kosu, javno, da se vidi, a ne pred bilježnikom, iako su bilježnici 'institucija javne vjere'. No, dobro, i ovo je bolje od poruke da će to učiniti za 3 ili 4 mjeseca", rekao je Kajin.

Pročitajte više