Karamarko: Nećemo se ispričavati zbog pojedinaca koji su krali!

Foto:  Nikša Stipaničev (Cropix)

"NEĆEMO se ispričavati zbog pojedinaca koji su krali jer oni koji su Hrvatskoj ispostavili fakturu za svoju ‘ljubav’ ili se nadvili nad njom kao lešinari, morat će odgovarati. Budite hrabri, nemojte da vas obeshrabre medijske podvale, ankete i suđenja", naglasio je večeras čelnik HDZ-a  Tomislav Karamarko na proslavi 23. rođendana šibensko-kninskog HDZ-a prenosi Šibenski portal. 
 
Uz predsjednika stranke Tomislava Karamarka, čelnike županijskih i gradskih organizacija, članove Predsjedništva stranke, kandidate za gradonačelnika Šibenika i župana Šibensko-kninske županije te brojne simpatizere i članove HDZ-a, proslavi su se pridružile i druge političke opcije u Šibeniku poput HSS-a, HSP-a dr. Ante Starčević te Šibenskog građanskog foruma s kojima HDZ očito ozbiljno pregovara o predizbornoj suradnji, donosi isti izvor
 
"Ne želimo se vraćati 20 godina unazad, već u Europsku uniju želimo ući kao narod s imenom i prezimenom i istinom, istinom koju je stvorio Franjo Tuđman i branitelji, a ne Josip Broz Tito koji je svoje ruke okaljao hrvatskom krvlju od 1945. do 1979. godine", kazao je Karamarko.

Pročitajte više