Koktel za tulum iz pakla: Viski, štok, medica i malo trave

Foto: Božidar Vukičević/Cropix

I DALJE se s nestrpljenjem iščekuje toksikološki nalaz 20-godišnjeg R. Š., osumnjičenog za brutalno silovanje vršnjakinje u Podstrani.

R. Š. je priznao da je konzumirao alkoholni miks viskija, štoka i medice te da je pušio marihuanu. Istražitelje, međutim, zanima je li bilo još nečega što mu je moglo potpuno pomutiti razum? Nekakva "sintetika" možda? Zasad se zna tek da je R. Š. imao 1,44 promila alkohola u krvi. Nalaz može potvrditi prisutnost nekakve droge, ali ništa neće kazati o kolikom se stupnju intoksikacije radilo.

Nitko ne spominje mikser

Dok toksikološki nalaz ne stigne, Državno odvjetništvo marljivo radi na utvrđivanju okolnosti pod kojima je brutalno izmasakrirana 20-godišnjakinja. Ispitani su svjedoci, sudionici tuluma iz pakla, koji ništa posebno novo nisu otkrili. Nitko ne spominje priručno sredstvo poput miksera, kojim su se mogle nanijeti vrlo specifične ozljede koje je djevojka zadobila tako da i dalje ostaje nejasno kako ju je osumnjičeni mogao tako izmesariti sa samo svoja tri prsta!  

Masakriranoj djevojci liječnici su jedva život spasili. Operirali su je puna tri sata. Probudila se iduće jutro i ničega se ne sjeća. Prije par dana puštena je kući. Vjerojatno je očekuje još nekoliko operacija kojima će se rekonstruirati uništeni organi.

 

Pročitajte više