Leko i Josipović čestitali Hanuku: Neka svjetlost Hanuke vašim domovima i životima donese svako dobro

Foto: Hina

PREDSJEDNIK Hrvatskog sabora Josip Leko uputio je židovskim vjernicima u Republici Hrvatskoj čestitku povodom vjerskog blagdana Hanuke:

"U ime Hrvatskog sabora i u svoje osobno ime vjernicima židovske vjeroispovijesti u Republici Hrvatskoj želim radosnu Hanuku te da blagdane provedu u miru, zdravlju i veselju.

Neka svjetlost Hanuke vašim domovima i životima donese svako dobro i nadjača sve ono što tišti vas i vaše bližnje. Hag Sameah!".

Josipović: Neka dani u kojima se slavi Hanuka svojom simbolikom svjetla i slobode svima donesu obilje mira

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović uputio je čestitku pripadnicima židovske vjeroispovijesti u povodu blagdana Hanuke sljedećeg sadržaja:

"Svim građankama i građanima židovske vjeroispovijesti u Republici Hrvatskoj čestitam blagdan Hanuke!

Želim da dani u kojima se slavi Hanuka svojom simbolikom svjetla i slobode svima donesu obilje mira, razumijevanja, radosti i nade", stoji u čestitki predsjednika Josipovića.

Milanović: Chag Urim Sameah!

U povodu blagdana Hanuke, predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović uputio je čestitku vjernicima židovske vjeroispovijesti.

"Svim vjernicima židovske vjeroispovijesti od srca čestitam Hanuku, blagdan svjetlosti i svijeća, čuda ulja i slobode. Želim da ga provedete u toplini svojih domova, okruženi obitelji i prijateljima, u zajedništvu vjere i blagdanskog veselja.

Chag Urim Sameah!", stoji u čestitci premijera Milanovića.

Pročitajte više