Majka i ljubavnik dobili doživotne kazne zatvora: Četverogodišnjeg dječaka izgladnjivali su i tukli do smrti u Velikoj Britaniji

Screenshot: YouTube

MAJKA malog Daniela Pelke i njen ljubavnik dobili su doživotne kazne zatvora zbog konstantnog izgladnjivanja te psihičkog i fizičkog zlostavljanja, javlja BBC.

27-godišnja Magdalena Luczak i njen 34-godišnji ljubavnik Mariusz Krezolek moraju odslužiti minimalno 30 godina zatvora. Sutkinja je kazala kako su uzrokovali teško psihičko i mentalno mučenje djeteta. Kazala je kako su Danielove kazne bile "konstruirane da ga ponize" te da je on bio "žrtva kroničnog i sistematičnog izgladnjivanja".

Luczak i Krezolek krivili su jedno drugo za dječakovu smrt. Kada je umro Daniel je imao svega deset godina. Britanski mediji navode da su roditelji dječaka držali zatočenog u maloj sobici gdje su mu uskraćivali hranu i vodu, a kupali su ga u ledenoj vodi. Dječak je preminuo u ožujku 2012. godine od posljedica ozljede glave koje je zadobio u svom domu. Majka i ljubavnik nisu zvali hitnu pomoć iako je Daniel u tom trenutku imao 20 različith ozljeda.

Pročitajte više