Malenoj Nori pozlilo, premještena je na intenzivnu njegu: "Teško je disala i dobila je visoku temperaturu"

Foto: Facebook

JOŠ UVIJEK nema dobrih vijesti o zdravstvenom stanju malene Nore Šitum, koja je prije nekoliko tjedana otputovala na liječenje u Philadelphiju. Naime, nakon što je stigla vijest da se strašna lavica posljednjih dana bori s gljivicama te da joj se infekcija proširila na mozak, Nori je jučer pozlilo te je završila na intenzivnoj njezi.

"Nori je jučer pozlilo, teško je disala i dobila je visoku temperaturu pa je s hematologije prebačena na intenzivnu", kazao je za RTL djed male Nore, Stevan Atanasovski. Kaže i da se jučer čuo s obitelji, koja boravi u SAD-u, ali da nije razgovarao s Norinom majkom Đanom jer je ona vrlo potresena zbog svega što se posljednjih dana dogodilo.

Iz dječje bolnice u Philadelphiji jučer je stigla poruka Norine obitelji: "NORA FORA strašan lav zahvaljuje vam na molitvama, lijepim željama... i poručuje da je ona ipak strašni lav!!!", stoji na Facebook stranici podrške malenoj Nori, uz objavljenu novu Norinu fotografiju iz bolničkog kreveta.

Podsjetimo, u Dječjoj bolnici u Philadelphiji će Noru terapijom stanicama zaraženima oslabljenim virusom HIV-a liječnici pokušati izliječiti od leukemije.

Ena podržala Noru: "Volimo te, laviću"

Ena Šarac, koja se napokon, nakon 11 godina borbe s teškom bolešću, zdrava vratila u Hrvatsku, poslala je poruku ohrabrenja i podrške malenoj Nori.

Enina poruka objavljena je na Facebook stranici podrške Nori Šitum, a u njoj stoji:

"Norice srećice čekam te da se vratiš ZDRAVA - A HOĆEŠ SIGURNO!!!!!!!!da se mogu radovati i svojoj pobjedi jer bez tvog ozdravljenja i osmjeha na licu tvojih roditelja to ne mogu. VOLIMO TE LAVIĆU MOJ MALENI I DAT ĆE DRAGI BOG DA ZAJEDNO PJEVAMO OPET SMO POBIJEDILE!!!!! Voli Vas šašavica Ena", poručila je hrabra Ena.
 

Pročitajte više