Maras ljut na Linića: Ne pomažimo Karamarku i HDZ-u da se vrate na vlast!

Foto:FAH

MINISTAR poduzetništva i obrta Gordan Maras prokomentirao je navodne izjave Slavka Linića sa sjednice Županijskog odbora Primorsko-goranske organizacije SDP-a...

"Ako je točno što je preneseno u medijima onda mogu reći da mi je žao kao članu SDP-a da se koristi vrlo niska razina komunikacije i neke stvari koje nisu primjerene ne za sastanak županijskih odbora nego, rekao bih, i za normalnu komunikaciju dvoje stranačkih kolega", rekao je Maras.

Apelirao je na SDP-ovce da vode računa o tome da su im građani dali mandat da izvuku zemlju iz krize, a ne da se interno bave SDP-om. "To se može govoriti na internim sastancima, i možemo si svašta reći, ali je prioritet da izvučemo zemlju iz krize", rekao je Maras.

"Stvari oko SDP-a se rješavaju na stranačkim sastancima, ni na kakvim pressicama, javnim objavama, intervjuima itd. Vjerujem da to od nas građani očekuju, odgovornost prema državi i stranci, a siguran sam i da članovi SDP-a to očekuju i da neće honorirati da se na taj način slabi Vlada, slabi SDP i pomaže Karamarku da se vrati na vlast", zaključio je Maras.
 

Pročitajte više