Monstrumi iz Johannesburga priznali krivnju: 12-godišnjaka utopili u kipućoj vodi, majku silovali i ubili

STRAŠAN zločin dogodio se u listopadu 2011. godine u južnoafričkom Johannesburgu. Trojac koji je zločin počinio, kaznu će doznati 6. rujna, javlja portal Elite Daily.

Prema pisanju lokalnih portala, 24-godišnji vrtlar i sin sluškinje obitelji Viana odlučili su im se osvetiti zbog ponašanja pa su isplanirali pljačku. No, umjesto pljačke, dogodio se monstruozan zločin.

Trojica mladića u dobi od 24, 21 i 20 godina upali su u kuću te napali Tonya Vianu, tražeći od njega da otvori sef. Kući su zatim stigli njegova supruga i sin. Svo troje su ih zavezali.

Zatim su silovali 42-godišnju Geraldine, te upucali nju i njenog supruga, a kada su shvatili da bi ih 12-godišnji sin mogao identificirati napunili su kadu kipućom vodom te ga utopili. Dječak je pronađen u kadi sa zavezanim rukama i nogama.

The Citizen javlja kako su se Patrick Petrus Radebe, Sipho Mbele i David Motaung po izlasku iz sudnice, gdje su priznali krivnju za optužbe koje im se stavljaju na teret, šalili i smijali dok su hodali prema zatvorskim ćelijama.

Pročitajte više