Otmica u Mexico Cityju: Jedanaest mladih nestalo usred bijela dana!

Foto: Guliver image/Getty Images

U MEXICO CITYJU, jedanaestero je mladih ljudi oteto ispred kluba, koji se nalazi u uglavnom mirnoj četvrti, sredinom dana, piše Huffington Post. Između 10 i 12 sati u nedjelju, iz kluba nedaleko od glavne gradske ulice, nestalo je šestero muškaraca, starosti uglavnom između 20 i 30 godina, 16-godišnji mladić i četiri mlade žene.

Jedan muškarac, koji je uspio pobjeći s mjesta događaja, rekao je da su maskirani otmičari došli u nekoliko bijelih terenskih vozila te oteli grupu ljudi, a rodbina nestalih tvrdi da su tog jutra konobari i zaposlenici kluba otpratili mladež na cestu ispred kluba gdje su otmičari čekali.

Vlasnik jednog od obližnjih kozmetičkih salona kaže da često viđa sumnjive ljude kako ulaze i izlaze iz tog kluba te mnogo parkiranih Hummera ispred.

Policija dosad nije uspjela pronaći nikoga od zaposlenika ni svjedoka te tvrdi da nema snimke nadzornih kamera kluba.

Žrtve žive u opasnoj gradskoj četvrti Tepito, poznatoj po preprodaji oružja, droge, ukradenih i krijumčarenih stvari, no njihove obitelji tvrde da nestali nemaju veze s bandama i kriminalnim organizacijama.

Prisjetimo se - 20 dana prije ovog incidenta, u obližnjem je klubu nasmrt pretučen Malcolm Shabazz, unuk američkog borca za građanska prava Malcolm X-a.

Pročitajte više