Sestra Dubrovčanke uhićene u akciji Gladius: Neću više šutjeti, uništila mi je život i brak

Foto: FAH

NAKON što je u policijskoj akciji Gladius III prvo uhićena, a potom i oslobođena 38-godišnja Ana Perović, na medijsku ispovijed Perović osvrnula se njezina sestra, Ramona Perović Marunić. Anina sestra demantirala je sve što je 38-godišnjakinja kazala medijima te istaknula kako je upravo zbog Ane "odselila iz Dubrovnika s dvoje djece, 650 kilometara daleko, da pobjegne od svega toga", piše Dubrovački dnevnik.

> Policija hapsi dilere kokaina i amfetamina u Dubrovniku: Privedeno više osoba, raspisane tjeralice

"Demantiram sve što tamo piše. Šutjela sam dvije godine, ali kad sam ovo pročitala, više neću. Zbog nje sam odselila iz Dubrovnika sa svoje dvoje djece, 650 kilometara daleko, da pobjegnem od svega toga. Nakon što je izašla iz zatvora, moja sestra, dok je bila još na uvjetnoj, stupila je u vezu s mojim tadašnjim, sada bivšim suprugom. Uništila mi je život, uništila mi je brak, a ako je to mogla napraviti svojoj sestri, što mislite što je u stanju napraviti drugima", navodi Ramona Perović Marunić.

"Jako sam dugo šutjela, ali neću više. Sve što su ona i moja majka rekle je čista laž. Pomagala sam joj i dok je bila u zatvoru u Požegi, iako nisam vjerovala u njenu nevinost, jer je moja krv. Pomogla sam joj da  bi ona meni nakon mjesec dana na uvjetnoj krenula u vezu s mojim bivšim suprugom. Ne želim više šutjeti, ali svaka njezina riječ je čista laž i ja joj savjetujem, sestrinski, da se ide liječiti na psihijatriju", kaže Ramona, dodajući kako ju osobito smeta što Ana u medijima spominje i pokojnog oca.

Otišla kako bi spasila sebe i djecu

"Ne želim da mi se otac dira i ne želim da me se spominje, ni kao kćer, ni kao sestru, jer u tom kontekstu više ne postojim, jer sam otišla i napustila sve to, spasila sebe i djecu, jer to više nisam mogla gledati", upozorava Ramona Perović.

"Nije kriva ni hrvatska policija, ni sada USKOK, ona je u svakom slučaju uništila prezime koje nosi i neka više ne dira moga pokojnog oca i ne prevrće mu kosti u grobu, neka se ne hvata na njegove braniteljske zasluge.  Njezina noga je njezina noga, a gdje ta noga kroči, tu trava više ne raste, a kamoli cvijet. Usputno  je kuma mog bivšeg muža, a brak mi je razorila, djecu mi je uništila i protjerala nas iz rodnoga grada", priča Anina sestra, dodajući i kako medijske izjave njihove majke nemaju veze s istinom.

"Mama ne razmišlja  realno  jer je ne vidi onakvom kakva jest. Vidi je u prošlosti kakva je nekad bila. Znam da je i prije imala problema s drogom,  imala sam dvije male bebe u kući, dolazila je doma s ljubavnikom, i  on je imao problema s kokainom. Neka se ide liječiti, a meni je više dosta šutnje, mislim da sam dovoljno šutjela", zaključuje Ramona za Dubrovački dnevnik.

Pročitajte više