"ADZ za još bolje pokretenjenu Hrvatsku"

MEĐU vrijednim posjetiteljima YouTubea ima i onih koje HDZ-ova predizborna kampanja nije pretjerano oduševila. Jedan od njih je i MaspokHR, autor videa "ADZ za još bolje pokretenjenu Hrvatsku".

"ADZ predstavlja najnoviji program za još bolje pokretenjenu Hrvatsku: 2008. - 2011.", poručuje MaspokHR i prisjeća se (samo) četiri HDZ-ove afere - Brodosplita i "nestanka" šest milijuna dolara, premijerovih satova, Kalmetinog vozača i Polančecovih problema s Hrvatskim fondom za privatizaciju

"Pa evo, gospodo iz HDZ-a, uložili ste danas puno truda u to da nas uvjerite da ministar Vukelić ništa nije znao i ništa nije ukrao. Mene ste uvjerili. Ali isto tako ste me uvjerili da gospodinu Vukeliću ne treba povjeriti ni dvije nacrtane ovce da ih čuva, jer će jednu izgubiti, a drugu će mu ukrasti", rekao je tijekom saborske rasprave o aferi Brodosplit HNS-ov zastupnik Antun Kapraljević.

"Ne znam i ne želim ni znati koji su sve predmeti izuzeti iz HFP-a, oko kojih se predmeta vodi temeljita istraga", svojevremeno je izjavio potpredsjednik Vlade Damir Polančec. MaspokHR podsjeća i na to da, iako su "tenori" uhićeni, "maestro" nikad nije razotkriven.

"A za kraj, ne zaboravite Sanaderovu jamstvenu karticu iz 2003. godine", poručuje MaspokHR i preporučuje da koristite maramice "Obrišite suze!".

Pročitajte više