Amerikanac objesio, mučio i silovao suprugu radi snimanja BDSM video-filma

ŠERIFOV URED u okrugu Brevard na Floridi je priopćio kako je zasada neimenovani muškarac uhićen pod sumnjom da je vezao, mučio, silovao i objesio svoju suprugu te taj "pothvat" sve vrijeme snimao video-kamerom.

"Ne znam čime to objasniti", novinarima je rekao šerifov zamjenik Marlon Buggs. "Žrtva nije umrla niti pretrpjela trajnu tjelesnu ozljedu, ali će biti traumatizirana do kraja života".

Dan ranije je lokalna TV-postaja objavila ime osumnjičenika, ali se ono više ne pojavljuje u medijima nakon što se ispostavilo da je monstrumova žrtva njegova vlastita supruga.

Nesretnicu je muž namamio na izlet, te je potom podvrgnuo višesatnoj torturi, da bi je na kraju ostavio da gola visi obješena o stablo, jedva dodirujući put vršcima prstiju.

Nakon što ju je pustio, ona je otišla roditeljima i prijavila cijeli slučaj.

Muž je priznao zločin te policiju doveo na poprište gdje su pronašli kompjuterski ispis s detaljnim opisom cijelog postupka torture.

Po svemu sudeći, motiv za zločin je imao i nešto prozaičnije motive od zadovoljavanje izopačene pohote. Uhićeni muškarac je nedugo prije incidenta proglasio stečaj, te se nadao kako će video-snimku svog "pothvata" masno prodati na Internetu gdje sve više cvjeta tržište prizora sadističkog seksa.

D.A.

Pročitajte više