Amerikanka dječaku: Vrati se mojoj kćeri ili ću objaviti tvoje golišave fotografije na internetu!

ZBOG slanja stotinu prijetećih e-mailova i tekstualnih poruka bivšem dečku svoje kćeri, jednoj 42-godišnjoj Amerikanki iz St. Charlesa u Illinoisu prijeti tužba zbog uznemiravanja druge osobe.

Ona je 13-godišnjem dječaku, koji je kratko vrijeme hodao s njezinom kćerkom i koji je s njom izmijenio golišave fotografije preko mobitela, zaprijetila objavljivanjem njegovih golišavih fotografija na internetu ukoliko se ponovo ne vrati njezinoj kćeri, prenose američki mediji.

Uznemiravanje su policiji prijavili šokirani roditelji dječaka, koji su im i rekli kako njihovom djetetu prijeti majka njegove bivše cure. Policija istražuje navode o zastrašivanju, maltretiranju i posjedovanju sadržaja s motivima dječje pornografije u čitavom slučaju te je u tu svrhu zaplijenila računalo i mobitel 13-godišnje djevojčice, čija majka je pod svaku cijenu htjela spasiti njezinu vezu s navedenim dječakom.

"To je vrlo čudan slučaj", kazao je državni odvjetnik John Barshanti te dodao kako nisu podnesene nikakve prijave u vezi sa slučajem, dok se ne utvrde sve činjenice i ne pregleda sadržaj računala i mobitela.

K.S.
Foto: wkbw.com

Pročitajte više