Amerikanka pokušala prodati svog tek rođenog sina da bi si platila put u Disney World

AMERIČKA majka troje djece, 33-godišnja Bridget Wismer iz Delawarea, je optužena da je pokušala prodati svoje novorođenče za 15 tisuća dolara kako bi mogla otići u Disney World, objavila je američka policija.

Svoga mjesec dana starog sina Wismer je pokušala prodati 54-godišnjem muškarcu iz Philadephije Johnu Gavaghanu. Wismer i Gavaghan, koji su se poznavali preko zajedničkih prijatelja, su oboje optuženi zbog zavjere i trgovanja djecom. Vodnik John Weglarz je kazao da je dijete pronađeno u dobrom zdravstvenom stanju u Gavaghanovom domu.

"Htjela je otputovati u Disney World"


"Bridget je pokušala prodati svoje dijete homoseksualnom paru zato što nije željela dijete i htjela je otputovati u Disney World", kazala je Wismerina baka. Gavaghan je pristao 15 tisuća dolara isplatiti u rata, no sav novac majka nikada nije dobila. O namjeri da proda svoje dijete, policiju iz američkog New Castlea je obavijestila majčina obitelj.

Nakon razgovora sa Gavaghanom i Wismerovom, detektivi su zaključili kako su željeli trgovati djetetom. Uhićeni su prošlog tjedna, a detalji slučaja su u javnost izašli danas.

Pročitajte više