Bauk: Zašto bih kritizirao Milanovića? Ja imam pozitivno mišljenje o njemu

Screenshot: N1

SABORSKI zastupnik SDP-a Arsen Bauk u Pressingu na N1 televiziji komentirao je verbalni rat predsjednika Milanovića i premijera Plenkovića.

Smatra da još nisu prešli sve granice te da možemo očekivati nastavak tog sukoba, ali da će ako zatreba biti spremni u državnom interesu sjesti i rješavati probleme. Na pitanje boji li se on kritizirati predsjednika Milanovića, Bauk je odgovorio da se ne boji, nego da, kao i većina birača SDP-a, ima o njegovom djelovanju uglavnom pozitivno mišljenje.

"Zašto bih ga kritizirao? 87 posto naših glasača ga smatra pozitivnim. Je li on išao u kampanju s time da je predsjednik s karakterom, mi smo svi znali s kakvim karakterom", rekao je Bauk o Milanoviću. Na to mu je voditelj Ilija Jandrić napomenuo da Milanović nije rekao da će svaki dan vrijeđati.

"Prvu godinu dana su ga pitali gdje je, zamjerali da previše podržava vladu", rekao je Bauk.

"Ja spadam u onaj dio građana koji su trenutno većina u Hrvatskoj, a koji ga doživljavaju kao pozitivnog političara. Možda bi umjesto stiskanja dugmadi od 100 kilodžula stisnuo 70", rekao je Bauk. Dodao je da bi što se tiče spominjanja Plenkovićevog oca bio malo suptilniji.

Pročitajte više