"Belupu" dodijeljena nagrada za najuspješniju komunikaciju u zdravstvu

FARMACEUTSKOJ  tvrtki "Belupo" dodijeljena je danas nagrada "The Global Award" za najuspješniju komunikaciju u zdravstvu na svijetu.

Ta koprivnička tvrtka dobila je nagradu na prošlogodišnjem "New York Festivalsu" za izložbu "Dont Worry Be Healthy - Zdravo, budi", koju je hrvatska javnost mogla vidjeti u listopadu 2001. u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt.

Tom multimedijalnom izložbom predstavljen je novi vizualni identitet ambalaže "Belupovih" lijekova.

U nazočnosti predsjednika Stjepana Mesića, ministra kulture Antuna Vujića i predstavnika Ministarstva gospodarstva nagradu je predsjedniku Uprave "Belupa" uručila predstavnica "New York Festivalsa" Nastia Mulej.

Nagradu "Grand Globals Award" koprivnička je tvrtka osvojila u kategoriji društvenoga komuniciranja u zdravstvu za koju je bilo prijavljeno 1300 radova, rekla je Mulej.

Ministar Vujić napomenuo je da je nagrada rezultat suradnje umjetnosti i gospodarstva te da su znanost, tehnologija i kultura čimbenici suvremenoga razvoja.

"New York Festivals" osnovan je 1957. kao međunarodno natjecanje koje dodjeljuje nagrade za izvanredna dostignuća u nemasovnim medijima.

Pročitajte više